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Astrid Heid
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Astrid
Heid
Projects as Principal Investigator
12/2008
-
03/2011
Alternatives to castration of piglets without anaesthesia – Analysis of the impacts of alternative methods on the acceptance by consumers and producers
Projects as Co-Investigator
12/2008
-
04/2011
Alternatives to castration of piglets without anaesthesia – Analysis of the impacts of alternative methods on the acceptance by consumers and producers
01/2004
-
06/2005
Genetische Analyse der Population des Pinzgauer Rindes.
Publications
1 of 2
2013
Heid, A., Hamm, U., 2013. Animal welfare versus food quality: Factors influencing organic consumers’ preferences for alternatives to piglet castration without anaesthesia. Meat Science 95, 203–211. https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2013.04.052
2013
Heid, A., Hamm, U., 2013. Organic consumers’ willingness-to-pay for boar meat products before and after tasting product samples. Organic Agriculture 3, 83–93. https://doi.org/10.1007/s13165-013-0047-x
2013
Heid, A., Hamm, U., 2013. Verkaufsförderung und Zielgruppen für Öko-Ziegenlammfleisch, in: Neuhoff D, S.C. (Hrsg.), Beiträge zur 12. Wissenschaftstagung Ökologischer Landbau. Ideal und Wirklichkeit: Perspektiven ökologischer Landbewirtschaftung ; 5. - 8. März 2013. Köster, Berlin, S. 738–741.
2012
Heid, A., Hamm, U., 2012. Alternatives to piglet castration without pain relief – Acceptance and willingness-to-pay of organic consumers in Germany, in: Rahmann G, G.D. (Hrsg.), Tackling the future challenges of organic animal husbandry. Proceedings of the 2nd Animal Husbandry Conference. Hamburg. S. 292–295.
2012
Heid, A., Hamm, U., 2012. Consumer Attitudes Towards Alternatives to Piglet Castration Without Pain Relief in Organic Farming: Qualitative Results from Germany. Journal of Agricultural and Environmental Ethics 25, 687–706. https://doi.org/10.1007/s10806-011-9350-2
2012
Heid, A., Hamm, U., 2012. Development of a marketing concept for organic goat meat from dairy goat farms, in: Rahmann G, G.D. (Hrsg.), Tackling the future challenges of organic animal husbandry. Proceedings of the 2nd Animal Husbandry Conference. Hamburg. S. 211–214.
2012
Heid, A., Hamm, U., 2012. Entwicklung eines Konzepts zur Vermarktung von Öko-Ziegenlammfleisch aus melkenden Betrieben. Abschlussbericht zum gleichnamigen Forschungsprojekt im Rahmen des Bundesprogramms ökologischer Landbau und anderer Formen nachhaltiger Landwirtschaft.
2011
Heid, A., Hamm, U., 2011. Alternativen zur betäubungslosen Ferkelkastration, in: Leithold G, B.K. (Hrsg.), Es geht ums Ganze: Forschen im Dialog von Wissenschaft und Praxis. Beiträge zur 11. Wissenschaftstagung Ökologischer Landbau, Gießen, 16. - 18. März 2011. Köster, Berlin, S. 347–377.
2011
Heid, A., Brenninkmeyer, C., Knierim, U., Hamm, U., 2011. Alternativen zur betäubungslosen Ferkelkastration – Analyse der Auswirkungen alternativer Verfahren auf die Akzeptanz bei Verbrauchern und Produzenten. Abschlussbericht zum gleichnamigen Forschungsprojekt im Rahmen des Bundesprogramms ökologischer Landbau.
2011
Heid, A., Brenninkmeyer, C., Knierim, U., Hamm, U., 2011. Alternativen zur betäubungslosen Ferkelkastration im ökologischen Landbau - Analyse der Auswirkungen alternativer Verfahren auf die Akzeptanz bei Verbrauchern und Produzenten.
Last updated on 2017-22-11 at 17:23