Prof. Dr. habil. Ulrich Hamm
Projects as Principal Investigator
12/2008 - 03/2011 | |
12/2008 - 04/2011 | |
Projects as Co-Investigator
Publications
2020 | |
2020 | |
2019 | Mühlrath, D., Albrecht, J., Finckh, M.R., Hamm, U., Heß, J., Knierim, U., Möller, D. (Hrsg.), 2019. Innovatives Denken für eine nachhaltige Land- und Ernährungswirtschaft. Beiträge zur 15. Wissenschaftstagung Ökologischer Landbau Kassel, 5. bis 8. März 2019, 1. Auflage. Verlag Dr. Köster, Berlin.Schleenbecker, R., Hamm, U., Zander, K., 2018. Consumer Behaviour in the Organic and Fair Trade Food Market in Europe, in: Parvathi, P., Grote, U., Waibel, H. (Hrsg.), Fair Trade and Organic Agriculture – A Winning Combination? CAB International, Oxfordshire UK and Boston MA/USA, S. 51–60. https://doi.org/10.1079/9781786393050.0051 |
2018 | Rahmann, G., Ardakani, M.R., Barberi, P., Boehm, H., Canali, S., Chander, M., David, W., Dengel, L., Erismann, J.W., Galvis-Martinez, A.C., Hamm, U., Kahl, J., Köpke, U., Kühne, S., Lee, S.B., Loes, A.-K., Moos, J.H., Neuhoff, D., Nuutila, J.T., Olowe, V., Oppermann, R., Rembialikowska, E., Riddle, J., Rasmussen, I.A., Shade, J., Sohn, S.M., Tadesse, M., Tashi, S., Thatcher, A., Uddin, N., von Fragstein und Niemsdorff, P., Wibe, A., Wivstad, M., Wenliang, W., Zanoli, R., 2017. Organic Agriculture 3.0 is innovation with research. Organic Agriculture 7, 169–197. https://doi.org/10.1007/s13165-016-0171-5 |
2017 | |
2016 | Hamm, U., Feindt, P.H., Wätzold, F., Wolters, V., Backes, G., Bahrs, E., Brandt, H., Dempfle, L., Engels, E.-M., Graner, A., Herdegen, M., Isselstein, J., Konnert, M., Schröder, S., Wedekind, H., Engels, J., 2016. Verbraucher für die Erhaltung der biologischen Vielfalt in der Landwirtschaft aktivieren!“ Stellungnahme des Wissenschaftlichen Beirats für Biodiversität und Genetische Ressourcen beim Bundesministerium für Ernährung und Landwirtschaft.Hamm, U., Feldmann, C., 2015. Consumers’ perceptions and preferences for local food: A review. Food Quality and Preference 40, 152–164. https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2014.09.014 |
2015 | |
2015 | |
2015 | |
2015 | |
Other Research Activities